Find vores officielle hjemmeside her, Hvidovre Triathlon Club

Hvidovre Triathlon Club er et socialt trænings fællesskab, hvor vi sammen forbedrer hinandens præstationer.

Medlemskab giver dig bland andet mulighed for at træne sammen med os på alle vores trænings pas, samt give dig adgang til vores sociale events og meget mere.

Læs mere på vores hjemmeside www.hvtri.dk

Medlemskabet er gældende i 12. måneder, ca. 14 dage før de 12 måneder udløber, modtager du en sms eller mail hvor på at vi informerer dig om vi automatisk trækker kontingent for de næste 12 måneder. Det er derfor vigtigt at ajourføre sine betalings oplysninger.

Pris kr. 995 for 12 måneders medlemskab oprettelse gebyr på kr. 249,-

Når betalingen er registreret er du medlem af Hvidovre Triathlon Club du vil efterfølgende modtage et velkomst mail, der oplyser dig om, hvordan du kommer godt i gang i klubben."

Har du spørgsmål omkring indmeldelse eller om klubben, er du velkommen til at kontakte klubben forretningsudvalg@hvtri.dk

Alle priser er inkl. moms og angivet i dkk